Rita Savagnone

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 19.9.1939

Miesto Narodenia: Řím, Itálie,

Herecká Filmografie:

  1. Cesaroni, I (2006)
  2. Len jeden slabý hlas (1998)
  3. Scorta, La (1993)
  4. Bonne, La (1987)
  5. Zlodeji po dvadsiatich rokoch (1985)  
  6. Nenè (1977)
  7. Chi dice donna, dice donna (1976)
  8. Camilla (1976)
  9. Ako som usporiadal Ameriku (1974)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.