Vladimír Martinka

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

  Skladateľ,

Narodený: 1976

Skladateľská Filmografie:

  1. Únos (2017)  
  2. Láska na vlásku (2014)  
  3. Opri rebrík o nebo (2014)  
  4. Miluj ma alebo odíď (2012)
  5. Mŕtvola musí zomrieť (2011)  
  6. Obhliadka (2010)
  7. Legenda o lietajúcom Cypriánovi (2010)  
  8. Ženy môjho muža (2009)  
  9. Polanski (2009)
  10. Posledná maringotka (2008)
  11. Rozhovor s nepriateľom (2007)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.