Rolf Olsen

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 26.12.1919

Zemřel: † 3.4.1998

Miesto Narodenia: Vídeň, Rakousko,

Miesto úmrtí: Mnichov, Německo

Herecká Filmografie:

  1. Kaffeehaus-Clique, Die (1990)
  2. Kir Royal (1986)
  3. Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein (1981)
  4. Traumbus (1979)
  5. Love-Hotel in Tirol, Das (1978)
  6. Spukschloß von Baskermore, Das (1974)
  7. Schwarzwaldfahrt aus Liebeskummer (1974)
  8. Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli (1971)
  9. Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf (1971)
  10. Williho nič nerozhádže (1970)
  11. Pfarrer von St. Pauli, Der (1970)
  12. Charleys Onkel (1969)
  13. Arzt von St. Pauli, Der (1968)
  14. Go-Go-Girl vom Blow Up, Das (1968)
  15. Heubodengeflüster (1967)
  16. Happy End am Wolfgangsee (1966)
  17. Spukschloß im Salzkammergut (1966)
  18. Ruf der Wälder (1965)
  19. Im singenden Rössel am Königssee (1963)
  20. Unsere tollen Tanten in der Südsee (1963)

Režijná Filmografie:

  1. Starke Zeiten (1988)
  2. Shocking Asia II: The Last Taboos (1981)  
  3. Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein (1981)
  4. Ekstase - Der Prozeß gegen die Satansmädchen (1979)
  5. Journey Into the Beyond (1977)
  6. Spukschloß von Baskermore, Das (1974)
  7. Ehrenhäuptling der Watubas (1974)
  8. Ay, ay, Sheriff (1974)
  9. Unsere Tante ist das Letzte (1973)
  10. Blutiger Freitag (1972)
  11. Kompanie der Knallköppe (1971)
  12. Williho nič nerozhádže (1970)
  13. Stundenhotel von St. Pauli, Das (1970)
  14. Pfarrer von St. Pauli, Der (1970)
  15. Auf der Reeperbahn nachts um halb eins (1969)
  16. Paradies der flotten Sünder (1968)
  17. Go-Go-Girl vom Blow Up, Das (1968)
  18. Arzt von St. Pauli, Der (1968)
  19. Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn (1967)
  20. Rasthaus der grausamen Puppen, Das (1967)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.