Džicuko Jošimura

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 18.4.1943

Miesto Narodenia: Tokio, Japonsko,

Herecká Filmografie:

  1. Oshin (2013)
  2. Manji (2006)
  3. Hada no sukima (2004)
  4. Minna no ie (2001)
  5. Coquille (1999)
  6. Hoshi wo tsugu mono (1990)
  7. Dode's-Ka Den (1970)  
  8. Akage (1969)
  9. Toshigoro (1968)
  10. Suna no kaori (1968)
  11. Neon taiheiki (1968)
  12. Tajný agent v Tokiu (1966)
  13. Ibun sarutobi sasuke (1965)
  14. Onibaba (1964)    
  15. Nippon konchuki (1963)  
  16. Buta to gunkan (1961)
  17. Miyamoto Musashi (1954)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.