Michael Nouri

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.12.1945

Miesto Narodenia: Washington, D.C., USA

Herecká Filmografie:

  1. Teleios (2017)
  2. Dark Plan, A (2012)
  3. Any Day Now (2012)
  4. Easy Rider: The Ride Back (2011)
  5. Sinatra Club, The (2010)
  6. Empire State (2009)
  7. Návrh (2009)  
  8. Nepremožiteľný (2006)  
  9. Posledné Vianoce (2006)  
  10. Bratia a sestry (2006)  
  11. Searching for Bobby D (2005)
  12. Klub pozostalých (2005)  
  13. Odložený prípad (2003)
  14. O.C. California (2003)  
  15. Klepto (2003)
  16. Stuey (2003)
  17. NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003)      
  18. Terminál (2002)  
  19. Enterprise (2001)  
  20. 61* (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.