Göran Ragnerstam

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 7.11.1957

Miesto Narodenia: Stockholm, Švédsko,

Herecká Filmografie:

  1. Bäst före (2013)
  2. Jordskott (2012)
  3. Hinsehäxan (2012)
  4. Morden (2009)
  5. Labyrint (2007)
  6. Hotet (2004)
  7. Policajti (2003)
  8. Norrmalmstorg (2003)
  9. Suxxess (2002)
  10. Pepparrotslandet (2002)
  11. Det brinner! (2002)
  12. Skuggpojkarna (2001)
  13. Bekännelsen (2001)
  14. To Be Continued... (2000)
  15. Soldater i månsken (2000)
  16. Judith (2000)
  17. Vägen ut (1999)
  18. Sjätte dagen (1999)
  19. Offerlamm (1999)
  20. Personkrets 3:1 (1998)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.