André van Duren

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 20.6.1958

Miesto Narodenia: Reed, Noord-Brabant, Nizozemsko

Režijná Filmografie:

  1. Van God Los (2011)
  2. Bende van Oss, De (2011)    
  3. Kees de jongen (2003)
  4. Mariken (2000)
  5. Tijd van leven (1996)
  6. Pleidooi (1993)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.