Edward de Souza

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.9.1932

Miesto Narodenia: Hull, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Borgiovci (2011)
  2. Zlatý kompas (2007)  
  3. Rím (2005)  
  4. New Tricks (2003)
  5. TV Burp (2002)
  6. Doctors (2000)
  7. Jane Eyre (1996)
  8. She-Wolf of London (1990)
  9. Jednou nohou v hrobe (1990)
  10. After the War (1989)
  11. Hannay (1988)
  12. After Henry (1988)
  13. If Tomorrow Comes (1986)
  14. Collectors, The (1986)
  15. Boon (1986)
  16. Screen One (1985)
  17. Hold the Back Page (1985)
  18. Cold Warrior (1984)
  19. Return of the Soldier, The (1982)
  20. Bognor (1981)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.