Harry Woods

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 5.5.1889

Zemřel: † 28.12.1968

Miesto Narodenia: Cleveland, Ohio, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. The Restless Breed (1957)    
  2. Hell's Outpost (1954)
  3. Ride the Man Down (1952)  
  4. Lone Star (1952)  
  5. Best of the Badmen (1951)    
  6. Samson and Delilah (1949)    
  7. Masked Raiders (1949)
  8. Mala žltú stužku (1949)    
  9. Hellfire (1949)
  10. Western Heritage (1948)
  11. Southern Yankee, A (1948)
  12. Indian Agent (1948)
  13. Gallant Legion, The (1948)
  14. Wyoming (1947)
  15. Wild Horse Mesa (1947)    
  16. Tycoon (1947)    
  17. Trail Street (1947)  
  18. Thunder Mountain (1947)
  19. Secret Life of Walter Mitty, The (1947)
  20. Road to Rio (1947)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.