Dash Mihok


(Dashiell Mihok)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 24.5.1974

Miesto Narodenia: New York City, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Zlo nikdy nespí (2016)
  2. Too Late (2015)
  3. Fort Bliss (2014)  
  4. Terapia láskou (2012)
  5. Mortician, The (2011)    
  6. On the Inside (2011)
  7. Trespass (2011)
  8. FP, The (2011)
  9. Lifted (2010)
  10. Hawaii 5.0 (2010)  
  11. Fish Tank, The (2009)
  12. Longshots, The (2008)  
  13. Kat 2 (2008)  
  14. Cavemen (2007)
  15. Ja, legenda (2007)  
  16. Sex 100+1 (2007)  
  17. Loveless in Los Angeles (2007)
  18. Superheroes (2007)
  19. Rex - superpes (2007)  
  20. Hollywoodland (2006)
 

...více

Životopis

Dashiell “Dash” Mihok je americký herec, rodák z New Yorku. Je synem herečky Andrey /roz. Cloak/ a Raymonda Thorna /pův.jménem Mihok/. Jméno dostal po spisovateli Dashielli Hammetovi. Vyrůstal ve čtvrti Greenwich Village a navštěvoval Bronx High School of Science, kde hrával baseball na pozici hráče ve vnitřním hřišti. Taky chodil na Professional Children’s School na Mnahattanu, kde se seznámil se svým nejlepším přítelem Donaldem Faisonem. Mihok má Tourettův syndrom a je mluvčím neziskové organizace Jaylens Challnege Foundation, Inc. na podporu boje a výzkumu tohoto onemocnění.

Mihok je znám především pro vedlejší role v komerčních snímcích jako katastrofické sci-fi THE DAY AFTER TOMORROW /2004/, drama THE PERFECT STORM /2000/, válečný film THE THIN RED LINE /1998/, LIFTED /2011/ a romantické drama ROMEO + JULIET /1996/. Získal jednu z hlavních rolí v nezávislých snímcích jako TELLING YOU známém taky jako LOVE SUCKS /1998/ a romantické komedii LOVELESS IN LOS ANGELES /2006/. Hrál postavu detektiva Martina Soapa ve filmu PUNISHER: WAR ZONE, který byl uveden v prosinci 2008. Studoval tanec a můžeme jej vidět ve videoklipu „So Pure“ od Alanis Morissette, se kterou nějaký čas chodil. Jeho fotografie je na zadním obalu singlu „Thank You“. V pilotu filmu LOVE AND MONEY hrál rolu Eamona McBridea ale později o tuto roli přišel.

Pár let dělal vrátného na Manhattanu na 5. Avenue v apartmánových bytech. Věnuje se jízdě na koni, plavání, bubnování a hip-hopu. Je ženatý od roku 2009 s Valerií Mason.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.