Roger Guenveur Smith

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 27.7.1959

Miesto Narodenia: Berkely, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Zrodenie národa (2016)  
  2. Dope (2015)  
  3. Empire State (2013)
  4. Water & Power (2012)
  5. Bez dychu (2011)  
  6. CornerStore (2011)
  7. Indelible (2011)
  8. Son of No One, The (2011)  
  9. Mooz-lum (2010)
  10. Applause for Miss E (2009)
  11. Fighting (2009)  
  12. Americký gangster (2007)  
  13. Lesser of Three Evils (2007)
  14. Take, The (2007)  
  15. Cover (2007)
  16. God's Waiting List (2006)
  17. Confessions (2006)
  18. Fatwa: Dni teroru (2006)
  19. Making 'Mercenary for Justice' (2006)
  20. Žoldnieri spravodlivosti (2006)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.