Lydia Zimmermann

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. List pre Evitu (2012)
  2. Presence of Mind (1999)
  3. Niño de la luna, El (1989)

Režijná Filmografie:

  1. Perfecta pell (2005)
  2. Dona de gel, La (2003)
  3. Aro Tolbukhin. En la mente del asesino (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.