Eriprando Visconti

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 24.9.1932

Zemřel: † 26.5.1995

Miesto Narodenia: Milán, Itálie,

Miesto úmrtí: Pavia, Itálie

Herecká Filmografie:

  1. Drahý Michele (1976)
  2. Terza liceo (1954)

Režijná Filmografie:

  1. Malamore (1982)
  2. Spirale di nebbia, Una (1977)
  3. Orca, La (1976)
  4. Oedipus Orca (1976)  
  5. Vero e il falso, Il (1972)
  6. Mafia za mrežami (1972)
  7. Strogoff (1970)
  8. Monaca di Monza, La (1969)
  9. Teenage Rebellion (1967)
  10. Storia milanese, Una (1962)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.