John Eldredge

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 30.8.1904

Zemřel: † 23.9.1961

Miesto Narodenia: San Francisco, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Mister Ed (1961)
  2. Angel (1960)
  3. Freckles (1960)
  4. Five Guns to Tombstone (1960)  
  5. Twilight Zone, The (1959)
  6. Lawless Years, The (1959)
  7. Shotgun Slade (1959)
  8. Not for Hire (1959)
  9. Markham (1959)
  10. Lock Up (1959)
  11. Johnny Staccato (1959)
  12. Grand Jury, The (1959)
  13. Bonanza (1959)  
  14. 77 Sunset Strip (1958)
  15. Wanted: Dead or Alive (1958)  
  16. U.S. Marshal (1958)
  17. Texan, The (1958)
  18. Peter Gunn (1958)
  19. Northwest Passage (1958)
  20. Flight (1958)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.