Christine Lunde

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Rodina špiónov (1990)
  2. Masque of the Red Death (1989)
  3. Patty Hearst (1988)
  4. Open Fire (1988)
  5. Dead End City (1988)
  6. Terminal Exposure (1987)
  7. Mankillers (1987)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.