Ian Tracey

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 26.6.1964

Miesto Narodenia: Vancouver Island, Britská Kolumbie, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Dead Rising: Endgame (2016)    
  2. Muž z ocele (2013)    
  3. Rogue (2013)
  4. Donovan's Echo (2011)
  5. Hell on Wheels (2011)  
  6. Ohnivá cesta (2008)
  7. Intelligence (2006)
  8. Intelligence (2005)
  9. Da Vinci's City Hall (2005)
  10. Bezútešnosť (2005)
  11. Luxusná spoločníčka (2004)  
  12. Life, The (2004)
  13. Ice Men (2004)
  14. What Not to Wear (2003)
  15. Prípad Mahowny (2003)
  16. Krajina strelcov (2003)  
  17. Do Not Disturb (2003)
  18. Cellmates (2003)
  19. Big Charade, The (2003)
  20. Emile (2003)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.