Chris Coppola

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)  
  2. Zachránené Vianoce 2 (2012)  
  3. Sinatra Club, The (2010)
  4. I Kissed a Vampire (2010)
  5. Piatok trinásteho (2009)  
  6. Shadow (2009)
  7. Visioneers (2008)
  8. Far Cry (2008)  
  9. Živí mŕtvi (2007)  
  10. Totálny úlet (2007)  
  11. Loveless in Los Angeles (2007)
  12. Svätý Anton (2007)
  13. Bloodrayne 2 (2007)  
  14. Beowulf (2007)  
  15. Monster Night (2006)  
  16. Cloud 9 (2006)  
  17. Little Chicago (2005)
  18. Forbidden Warrior (2004)  
  19. Skúste to cez psíkov (2004)
  20. Polárny expres (2004)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.