Frank Cordell

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 1.7.1918

Zemřel: † 6.6.1980

Miesto Narodenia: Kingston upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Muž z Laramie (1955)  

Skladateľská Filmografie:

  1. Trial by Combat (1976)
  2. God Told Me To (1976)  
  3. Hell Boats (1970)
  4. Cromwell (1970)  
  5. Ring of Bright Water (1969)
  6. Mosquito Squadron (1969)
  7. Khartoum (1966)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.