Wings Hauser


(Gerald Dwight Hauser)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 12.12.1947

Miesto Narodenia: Hollywood, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Ochrancovia (2010)
  2. Rubber (2010)  
  3. Stone Angel, The (2007)  
  4. Anjel spravodlivosti (2007)
  5. Lovkyňa záhad: Vražda na divokom západe (2006)
  6. Oči mesta (2005)
  7. Ruining, The (2004)
  8. Irish Eyes (2004)
  9. Dr. House (2004)  
  10. Kingpin (2003)
  11. Blue Lizard, The (2002)
  12. Savage Season (2001)
  13. Dymová clona (1999)  
  14. Clean and Narrow (1999)
  15. Going Home (1997)
  16. Original Gangstas (1996)
  17. Life Among the Cannibals (1996)
  18. Tales from the Hood (1995)  
  19. Victim of Desire (1995)  
  20. Guns and Lipstick (1995)

Režijná Filmografie:

  1. Skins (1994)
  2. High Tide (1994)
  3. Art of Dying, The (1991)
  4. Living to Die (1990)
  5. Coldfire (1990)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.