Donald P. Bellisario


(Donald Paul Bellisario)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 8.8.1935

Miesto Narodenia: North Charleroi, Pensylvánie, USA

Režijná Filmografie:

  1. NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003)      
  2. Prvý pondelok (2002)
  3. JAG (1995)
  4. Quantum Leap (1989)  
  5. Posledné pomazanie (1988)
  6. Three on a Match (1987)
  7. Airwolf (1984)
  8. Airwolf (1984)  
  9. Magnum (1980)
  10. Battlestar Galactica (1978)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.