De'aundre Bonds

De'aundre Bonds

Osobnostcsfd.cz

Herec, Scenárista

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2023

Angie's Cure

Film - Drama

Sisters

Film - Krimi, Thriller, Drama


2022

Otec Stu

Film - Životopisný, Drama

A True Christmas

Film - Drama, Fantasy


2021

Power & Money

Film - Drama

Blood Sacrifice

Film - Drama


2019

De'aundre Bonds - Drunk and Disorderly

Film - Dokumentární


2017

Sněží!

Seriál - Krimi, Drama

Hogan

Film - Sportovní, Drama, Akční


2016

Bank

Film - Krimi, Drama, Akční


2015

Matroš

Film - Komedie, Krimi, Drama


2014

Imperial Dreams

Film - Drama


2013

Gangster Squad – Lovci mafie

Film - Krimi, Thriller, Drama, Akční


2010

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Drama


2003

Black Ball

Film - Drama


2001

Flossin

Film


2000

Přežít kriminál

Film - Thriller, Drama

Ultimátum

Film - Komedie


1999

Svatba mého nejlepšího kámoše

Film - Komedie, Drama, Romantický

The Heist

Film - Akční


1997

Ill Gotten Gains

Film - Drama


1996

Dlouhá jízda

Film - Drama

Černí muži umějí skákat

Film - Sportovní, Drama


1995

Tales from the Hood

Film - Horor, Krimi, Povídkový, Sci-Fi


1994

Nemocnice Chicago Hope

Seriál - Mysteriózní, Thriller, Drama


1992

Picket Fences

Seriál - Krimi, Drama


Scenárista

2019

De'aundre Bonds - Drunk and Disorderly

Film - Dokumentární

Životopis

Jako mladý se staral o svých pět sourozenců, otec byl alkoholik a matka závislá na drogách. "Musel jsem se stát mužem dřív, než jsme chtěl" říká Bonds. V 70. letech bylo normální, že se člověk přidá k nějakému pouličnímu gangu, navíc,  když to bylo na jihu Los Angeles. Tomuto se chtěl Bonds vyhnout , nechtěl skončit ve vězení.

Žije svůj mladický život a herectví se začíná stávat jeho cílem. Sní o tom, že jednou bude slavná filmová hvězda. A pomalu se mu to I začíná dařit. Jistým pozvolným tempem se prosazuje v televizi a dostává první filmové role. Je srovnávám s Marlonem Brandem či Sidneym Poitierem. "Je to naprosto úžasné, ale ještě jsem na sobě nepracoval dost", říká skromný Bonds.  V roce 2001 má dostat svoji zatím nejzářivější filmovou roli. Denzel Washington , který připravuje natáčení filmu Příběh Antwona Fishera, který bude sám režírovat si pro hlavní roli vybral právě Bondse. O takovéto roli, po boku takové herecké hvězdy, vždy Bonds snil. Tuto roli si však nezahraje...

5. září roku 2001 přijíždí Bonds k domu své tety v Los Angeles. Je tu i její přítel Anthony Lamar Matthews. Bonds jel dát tetě jen peníze, proto nechal auto běžet dál. Ovšem bylo  zapnuté rádio, a velice nahlas, což rozčílilo Matthewse, který vyběhne ven a začne na vracejícího se Bondse křičet. Strčil do něj srazil ho k zemi. Poté co Bonds vstane to udělá znovu. Ve vzteku Bonds běží do domu tety kde z kuchyně vezme nůž. Doufá, že s nožem v ruce si na něj Matthews nic nedovolí. Ale mýlí se. Rozčilený Matthews se na něj vrhne znova. Bonds byl při popisu takovéto rvačky velice stručný. "Bodl jsem ho a on umřel", říká Bonds. Ten z místa činu neutíká, ba naopak čeká na příjezd policie a snaží se mu pomoct. Matthews byl převezen do nemocnice, kde ale svým zraněním podlehl. Ješte ten samý rok stojí Bonds před soudem. Nakonec bude obviněn ne za vraždu, ale z neúmyslného zabití. Dostává 11 let za mřížemi. S poslechem takovéhoto verdiktu se Bonds modlí k bohu, že nebude ve vězení po zbytek svého života. Přijal to jako důsledek za to, co provedl. Věděl, že musí pykat za svůj čin.

Ve vězení napsal svou autobiografii Real life. V březnu roku 2011 je propuštěn a okamžitě se vrhá do práce. Začíná se věnovat hudbě, vytvoří vlastní modní kolekci. Ale především zase hraje. Jeho velkým návratem je film Gangster Squad - Lovci mafie. Setkává se zde s herci jako je Ryan Gosling, Emma Stone Nick Nolte či Sean Penn. Bonds zde hraje drogového dealera Duka Del Reda. Tak trochu se vrací v tomto filmu do svého dětství, z něhož nedávno vyšel. A my můžeme jen sledovat jeho kariéru, která doufejme bude pokračovat dál.

jersey_sara

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.