Lawrence Dane

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 13.8.1933

Miesto Narodenia: Regina, Saskatchewan, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Undercover Grandpa (2016)
  2. Popletené Vianoce (2013)  
  3. You Lucky Dog (2010)
  4. Zlatokopka (2009)  
  5. Za stenou (2008)  
  6. Volanie o pomoc (2007)
  7. Rozhrešenie (2006)
  8. Dokonalé manželstvo (2006)  
  9. Kráľovské výkupné (2005)
  10. Osobná skúška (2002)
  11. Duct Tape Forever (2002)
  12. Previnilé srdcia (2002)
  13. Phenomenon II (2002)
  14. Rated X (2000)
  15. Čakanie na smrť (2000)
  16. Cena mlčania (2000)
  17. Queer as Folk (2000)
  18. Tiene smrti (1999)  
  19. Príbeh Doris Dukeovej (1999)
  20. Prísľub smrti (1999)  

Režijná Filmografie:

  1. Božské telá (1984)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.