Jidášova žena69

Seriálcsfd.cz

Venezuela, 2002, 45 min

Horor, Krimi, Mysteriózní, Telenovela, Drama

Jidášova žena

Jidášova žena: hd.1080p
HD

Gloria Lealová je mladá, krásná a trochu naivní žena, jejíž profesí je filmová tvorba. Rozhodne se natočit dokument o fascinujícím příběhu, který obklopuje dvacet let starou vraždu kněze - zločin, za který byla obžalována a neprávem odsouzena dědička vinic Altagracia Del Toro. Legenda známá jako "Jidášova žena" je znovu na titulních stranách novin, jakmile je Altagracia po dvaceti letech propuštěna z vězení. Lidé ve městě se jí bojí a záhada se dále prohlubuje, když se najednou začne znovu vraždit. A stejně jako u vraždy kněze se pokaždé, když je spáchána vražda, objeví žena oblečená jako nevěsta. Ale když není vinna Altagracia, pak kdo je tedy vrahem? Kdo je "Jidášova žena"?

Gloriin záměr natočit dokument se poněkud zkomplikuje, když se setká se Salomónem Vaismanem, prezidentem vinařských závodů Del Toro, který ji od prvního momentu přitahuje. Salomón je zpočátku velmi ochoten pomoci, ale potom se náhle od projektu odvrátí zrovna ve chvíli, kdy se Altagracia vrací, aby uplatnila své dědické právo na pozemky, na nichž vinice Del Toro stojí. Protože Gloriiono pátrání vede stále blíže k vyřešení záhadných vražd, Salomónův ústup ji zaskočí.

Jaké je spojení mezi Salomónem a Altagracií? Proč skrývá Salomón svou minulost? Legenda o Altagracii Del Toro, "Jidášovy ženy", je příběhem extrémů - dobra a zla, nenávisti, vraždy, chamtivosti, ambicí, smrti, odvahy a pýchy. A samozřejmě lásky.

tajemství, láska, vražda, lež, smrt, strach, pomsta, mrtvola, kostel, sériový vrah, venkov, víno


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.