On Approval

On Approval: hd.1080p
HD

Komedie On Approval měla premiéru v roce 1926 a jejím autorem je Frederick Lonsdale. Humor v této hře komedii vychází z kontrastu mezi sebestřednou Marií a Georgem a jejich jemnými sofistikovanými partnery.
Bohatá vdova Maria (Penelope Keith) zve svého dlouholetého, leč chudého společníka Richarda (Benjamin Whitrow), aby s ní strávil měsíc v jejím sídle ve Skotsku za účelem zjištění, jestli jsou skutečně kompatibilní pro manželství. Pokud ho bude mít i po společně stráveném měsíci ráda, vezmou se. Jejich společní známí George (Jeremy Brett), zbankrotovaný vévoda z Bristolu a jeho přítelkyně, bohatá dědička Helen (Lindsay Duncan), se k nim přidají.
Zpočátku se jeví myšlenka měsíce stráveného v izolovaném domě ve Skotsku jako ideální, protože oba pánové jsou bez peněz a rádi by se oženili s bohatými ženami. Jak dny plynou, všichni se začínají měnit a projevují se i pravé osobnosti zúčastněných. Marie je dominantní žena, která požaduje, aby se o ní každý staral. George je hrubý, nepříjemný a uráží každého v dohledu. Helen vypadá jako pokorné milé stvoření a Richard si stěžuje, že musí pořád na někoho čekat. Avšak potom, co služebnictvo opustí dům a čtveřice se musí postarat sama o sebe, se začnou věci zhoršovat.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.