Pouze pro zvané

Pouze pro zvané20

Filmcsfd.cz

People Jet Set 2
Len pre pozvaných

Španělsko, Francie, 2004, 87 min

Komedie

Pouze pro zvané

Pouze pro zvané: hd.1080p
HD

Charles organizuje svatby a oslavy pařížské smetánky. Tyká si se všemi celebritami, ale jeho úspěch trvá do chvíle, kdy se jej pokusí odstřelit konkurenční agentura. Charles se však nevzdává a jede hledat štěstí na Ibizu…
V pařížském hotelu se na oslavách 25. výročí firmy Lorins, kterou vede prezident Bertram Bellencourt, sejde veškerá smetánka. Celou oslavu organizuje Charles de Poluignac, který je vyhlášeným organizátorem mondénních oslav a svateb. Jeho konkurent Cyril Legall však nechá na oslavu propašovat obří dort, a když na něm chce Bellencourt sfouknout svíčky, dort se rozprskne a všichni hosté jsou od šlehačky.
Bellencourt ze všeho obviní Charlese a o měsíc později o jeho služby už nikdo nestojí. Od Bellencourta měl Charles dostat jako zakázku uspořádání slavnosti při uvedení jeho nového parfému Ibiza, ale i z toho sešlo. Další problém je v tom, že Charles slíbil ruskému mafiánovi Tukanovovi uspořádat oslavu pro jeho přítelkyni, a tak se sejde s Cyrilem, kterého považuje za svého přítele, a požádá ho o pomoc. Cyril mu řekne, že pro Tukanova vše zajistil a že dorazí i hvězdy, které si Tukanov přál.
Oslava probíhá celkem dobře, až na to, že slíbené hvězdy nedorazily – a Charles před rozzuřeným Tukanovem uteče. Je mu jasné, že po něm mafián půjde, a tak se na radu svého bratrance rozhodne odjet na Ibizu… Na Ibize žije nově vycházející hvězda John John. Charles se jde podívat na jeho show plnou tance a kouzel, ale i když se snaží, nepodaří se mu s John Johnem setkat osobně.
Později potkává Afrodite, svou bývalou přítelkyni z Paříže, a ta ho ubytuje ve své vile lásky, kde si užívá každý s každým a neexistuje zde žádné soukromí. Večer na diskotéce pak Afrodite představí Charlese John Johnovi, který je její kamarád. John Johnův přítel Branco odejde z party s jiným mužem a John John je z toho nešťastný. Charles ho doveze domů a John John se mu svěří, že chce skončit se showbyznysem a začít žít normální život.
V Paříži zatím Cyril Legall připravuje večírek pro Bellencourtův parfém, ačkoli Charlesovi přísahal, že by tu práci kvůli němu nikdy nevzal. Charles druhý den John Johnovi tvrdí, že připravuje uvedení parfému Ibiza a jménem firmy Lorins by ho chtěl angažovat. Později však najde v John Johnově poště ještě neotevřenou pozvánku na party k uvedení Ibizy, kterou mu poslal Cyril Legall. Charlesovi dojde, že ho zradil právě Cyril, pozvánku ukryje a rozhodne se pomstít...


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - 2 komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.


mekinen408
mekinen408
28. listopadu 18:27
Škoda že na uložto tento film není. Nevíte někdo kde ho sehnat?
ika.len576
ika.len576
28. listopadu 18:46
@mekinen408
zatial iba s RUS monodabingom a v horsej kvalite