Škola za školou82

Seriálcsfd.cz

Československo, 1981, 20 min

Komedie

Škola za školou

Škola za školou: hd.1080p
HD

Epizoda 1
Petr Nárožný jako kantor ohlašuje, čemu bude věnována jeho výuka pro mimoškolní dobu. Budou se vyučovat tři předměty - pohybová, předtaneční a estetická výchova. Poté zábavná výuka pokračuje výkladem "zábavy", pojmu hathajoga a jejích poloh. Učitel razi termín "česka jóga" a názorně to předvádí na žácích (v podstatě jde o polohy odpočinkové). Dalši výuka se týká tanečních a estetické výchovy, rozebírá se text písne V. Vávry Holka s citronovou šálou, která zni k závěrečným titulkům.

Epizoda 2
Ve studiové třídě probíhá "žertovná" hodina s vážným panem profesorem a rozvernými povyrostlými žáky. Hodně se mluví, také cvičí a i zpívá. Vtipného a zábavného pomálu. V předmětech se vyučuje česká jóga - aplikovaná na ranní vstávání a jízdu autobusem, předtaneční výchova - výzva k tanci a estetická výchova - žáci demonstrují text písně.

Epizoda 3
Petr Nárožný v roli učitele vyučuje "českou jógu" - neboli vyučuje pózy, které žáci zaujímají obvykle ve své lavici nebo na rande. Předvedena je funkce gardedámy v tanečních, dále probíhá estetická výchova a také rozbor textu populární písně Karla Zicha.

Epizoda 4
Vyučování probíhá ve čtyřech disciplínách. Úvodem česká jóga, výuka chůze s použitím archivních záběrů z konce 19. a začátku 20. století. Předtaneční výchova s historickým exkurzem. Estetická výchova - rozbor textu písně o golfu, která posléze zní k závěrečným titulkům.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - 2 komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.


Jana
Jana(anonymní uživatel)
16. ledna 12:37 7. února 15:15

Upraveno moderátorem.

Clovek by vam za sledovani, ci stazeni i zaplatil. Ale vzhledem k tomu, ze seril nikde nejde sehnat, pak se tezko duveruje,ze ho opravdu mate a neposlu dobrovolny prispevek.
manager93
manager93
7. února 15:17
Mozes skusit stastie na uloz.to, zo sekcie "Odkazy".