The Naked Truth

The Naked Truth72

Filmcsfd.cz

Velká Británie, 1957, 91 min

Komedie

The Naked Truth

The Naked Truth: hd.1080p
HD

Británii zachvátila vlna nevyjasněných úmrtí, sebevražd a pokusů o ně. Význační vědci, politici či filmové celebrity padají v srdečních kolapsech k zemi jako mouchy, tráví se svítiplynem nebo případně vyskakují z oken.
Vinu za to nese Nigel Dennis (Dennis Price), vydavatel amerického bulvárního plátku „Scandalous!!“ šťourajícího se v soukromí slavných, jehož nová mutace „The Naked Truth“ se v Anglii zrovna chystá na trh. Pan Dennis razí zvláštní ale velmi výnosnou taktiku, s hotovým číslem nejprve vyrazí za vybranou celebritou, jíž za pakatel deseti tisíc liber nabídne článek neotisknout.
V nejbližším vydání se čtenáři dozvědí šokující pravdu o lordu Henry Mayleym (Terry-Thomas), modelce Melisse Right (Shirley Eaton), kabaretiérovi Sonny MacGregorovi (Peter Sellers) či úspěšné spisovatelce Floře Ransom (Peggy Mount). Pakliže ovšem každý z nich do čtrnácti dnů nezaplatí požadovaný obnos…

Jak už to tak bývá, boháči by si raději nechali pro penny koleno vrtat, a tak všichni čtyři po prozkoumání možností dojdou ke shodnému řešení – Nigela Denisse je třeba zabít. Co se ale stane, když všichni začnou svůj plán uskutečňovat naráz?


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.