Život v moři

Život v moři81

Filmcsfd.cz

Život v moři 3D
Deep Sea
Život v mori 3D
Deep Sea 3D

Kanada, USA, 2006, 41 min

Dobrodružný, Dokumentární

Život v moři

Život v moři: hd.1080p
HD

Ponořte se do světa IMAX ve filmu, který přináší divákům jediněčnou možnost setkat se tváří v tvář s obyvateli podmořských hlubin a být tak svědkem jejich kouzelného života. S filmem Život v moři 3D objevíte neprozkoumaný svět pod hladinou moře, jehož základem je nutnost spoléhat se jeden na druhého a tak přežít. Film natočil světově uznávaný režisér Howard Hall, který produkoval také první 3D film z oblasti podmořského světa pro kino IMAX "Tajemné hlubiny 3D" jež se stále těší velkému zájmu diváků.

Dokonce ani většina z těch, kteří se aktivně potápí, se dosud nesetkala s těmito živočichy a neviděla, jak se chovají v přítomnosti jiných zvířat. Život v moři 3D obsahuje záběry, které Howard osobně ještě nikdy během své dlouhé a rozmanité filmové kariery nezachytil. Tito podmořští živočichové jsou děsiví, krásní i legrační zároveň – jde o názornou ilustraci úžasné rozmanistosti života.”

Kvalita tohoto 3D filmu je důkazem úspěšného spojení spolupráce společnosti Warner Bros Pictures s talentem režiséra Howarda Halla a producentů Michele Hall a Toni Myers.”

Film získal prestižní cenu PANDA za Nejlepší velkoplošný film. Ocenění si převzali zástupci kina IMAX na festivalu Wildscreen 2006, který se konal v Bristolu ve Velké Británii. PANDA je přední ocenění udělované přírodovědeckým filmům či projektům a je v této oblasti stejně významnou cenou jako např. americký OSCAR.

3D, IMAX, moře, žraloci


Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.