Otis

Otis50

Filmcsfd.cz

USA, 2008, 96 min

Horor, Komedie, Thriller

Otis

Otis: hd.1080p
HD

Když masový vrah Otis (Bostin Christopher) unese Riley Lawsonovou (Ashley Johnsonová), případu se ujme FBI. Dívce se však podaří utéct a její rodina vezme spravedlnost do vlastních rukou. V americké hororové komedii režiséra Tonyho Krantze dále hrají Daniel Stern, Illeana Douglasová ad.
Titulní postava americké hororové komedie Otis Broth (Bostin Christopher) potřebuje získat dívku na školní ples a Riley Lawsonová (Ashley Johnsonová) je přesně ta, koho hledá. Avšak naneštěstí pro ni, Otis má dost neblahé metody, jak udělat dojem na opačné pohlaví. Je totiž psychopat a masový vrah. Rodiče unesené dívky se obrátí na FBI, která se případu ujme, ale Riley se podaří utéct a kontaktovat svou rodinu. A ta, znechucena neschopností federálních agentů, se rozhodne, že vezme spravedlnost do vlastních rukou a únosci se pomstí. Pak se však nečekaně objeví Otisův bratr Elmo… Dále hrají Daniel Stern, Illeana Douglasová, Kevin Pollack a Jere Burns.

agenti, matka, satira, černý humor, bratři, dívka, rodina, únos, mučení, masový vrah, pomsta, FBI, psychopat, dcera, maturitní ples


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.