Feng Sheng

Feng Sheng63

Filmcsfd.cz

风声
The Message

Čína, 2009, 114 min

Thriller, Válečný, Drama

Feng Sheng

Feng Sheng: hd.1080p
HD

Čínsko-japonská válka Čínu rozděluje. Víceprezident Wang vyhlásil vlastní vládu loajální Japoncům a jeho agenti svádí ke kolaboraci lidi z Čankajškova tábora. Podzemní odboj odpovídá sérií atentátů na vlastizrádné politiky. Plukovník japonské vojenské policie Takeda má za úkol najít hlavu odboje s krycím jménem Magnum. Spolupracuje s čínským komisařem Wangem. Okolnosti atentátů nasvědčují, že odbojáři mají svého "krtka" v protiodbojové centrále, jehož krycí jméno je Fantom.
Když je odhalena partyzánská spojka předávající důležité zprávy, ponechá jí Takeda v klidu, aby nastrojil léčku na Fantoma. Nechá do  protiodbojové centrály poslat falešný telegram, kterým japonský generál zve šéfa centrály na tajnou poradu. Sledováním spojky pozná, že odboj reaguje - krtek snědl návnadu. Fantomem musí být jedna z pěti osob, které o telegramu mohly něco vědět.
Podezřelí jsou náhle a pozdě večer sezváni na zámeček Qiu, aniž by tušili, co je čeká. Tam Takeda s Wangem vyloží své karty - zámeček nikdo neopustí, dokud nebude znám Fantom. Kolečko laskavých pohovorů mnoho nepřinese a tak metody přitvrzují. Fantom musí nejenom utajit svou identitu, ale především vyslat varování odboji. Takeda to předpokládá a strojí další léčky. Situaci však nemá pod kontrolou: sám je v průšvihu, tlačí ho čas a dělá chyby.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.