Šakugan no Šana S

Šakugan no Šana S68

Filmcsfd.cz

灼眼のシャナS
Shakugan no Shana S

Japonsko, 2009, 24 min

Romantický, Fantasy, Animovaný

Šakugan no Šana S

Šakugan no Šana S: hd.1080p
HD

Čtyřdílný bonus k seriálu Shakugan no Shana (2005) a jeho druhé řadě Shakugan no Shana II - Second (2007) je určen jeho příznivcům. Náhodným divákům a těm, kdo viděli pouze film Gekijōban Shakugan no Shana (2007), tolik zábavy nepřinese, protože nebudou znát prostředí a svět ani postavy a jejich vztahy.

1. díl: Reshuffle (Prohození)
Při hledání magických pokladů objeví Yuuji Sakai starý černý dalekohled a namíří jej z legrace na Shanu. Výsledek je naprosto nečekaný: jeho vědomí se ocitá v dívčím těle plamenného přízraku Shany a vědomí Shany v jeho chlapeckém těle „pochodně". Oba chtějí vyřešit tento problém v tajnosti, ale téměř na každém kroku potkávají někoho známého a musejí se hodně snažit, aby nevzbudili podezření... Na závěr jim „přívěsek" Alastor odhalí, co o jejich vztahu tato nehoda prozrazuje.

2. díl: Domicile (Domov)
Shana se chová divně a zdá se, že něco tají. Yuuji Sakai a plamenný přízrak Wilhelmina Carmel si o ni dělají starosti, a proto se rozhodnou Shanu společně sledovat, ačkoli se navzájem nemají zrovna v lásce. Shana skutečně něco chystá a není na to sama... Nakonec však bude překvapena také ona.

3. a 4. díl: Overture (Převzetí)
Shana pátrá po lidi smazávajícím tajemném monstru (Denizen), jehož přítomnost není schopna vycítit. Aby našla aspoň nějakou stopu, vymaže pochodeň Junko Oogami, kterou monstrum vytvořilo, a převezme její životní roli. Být středoškolačka prožívající svou první lásku, mít vážný konflikt s rodiči a přitom neznat „vlastní" minulost a lidi kolem sebe včetně těch nejbližších je však pro plamenný přízrak těžké... Podaří se jí monstrum včas najít, porazit a zabránit tak dalším lidským obětem?

přátelé, chlapec, tajemství, dívka, magie, láska, vražda, smrt, rodina, únos, souboje, démoni, střední škola, pronásledování, rande, sluha, výměna těl, ukradená identita, anime, fotograf


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.