Pouštění žilou

Pouštění žilou

Seriálcsfd.cz

Bloodletting & Miraculous Cures

Kanada, 2010, 60 min

Drama

Pouštění žilou

Pouštění žilou: hd.1080p
HD

Epizoda 1 (Jak jsme se stali doktory):
Ming se pomalu připravuje na umělé oplodnění, její manžel Chen se však trápí představami o nevěře a cizích genech. Dárcem spermatu je Fitz, jejich společný spolužák z medicíny a bývalý přítel Ming. Fitz zvažuje návrat do nemocnice, kde Ming a Chen pracují - jeho plán však rozdmýchá vlnu problémů a napětí mezi trojicí zůčastněných, jelikož Fitz by v případě návratu už nebyl jen nepřítomný dárce, ale každý den by se s Ming a Chenem potkával v práci.

Epizoda 2 (Ztracená léta):
Fitz a Ming si promluví o nadcházejícím umělém oplodnění. Fitz hovoří o svých plánech usídlit se v Torontu a začít zase pracovat na klinice v Mercy - a také o tom, že absolutně chápe, pokud si Ming v tom případě rozmyslí jeho dárcovství. Jenže ta má svou hlavu - a rozhodne se neustoupit, i když ví, že to bude nepříjemné pro všechny. Jejich současné plány v nich vyvolají vzpomínky na léta, kdy byli v nemocnici všichni tři kolegy a na jejich dřívější profesioní i romantické zápolení.

Epizoda 3 (Vteřiny poplachu):
Současnost. Chen překypuje žárlivostí a nedůvěrou ohledně skutečné Fitzovy motivace vrátit se do Toronta. Překvapí ho hromadou milostných dopisů, které psal Ming - skoro se poperou a poté spolu vzpomínají na dobu strávenou společně v nemocnici, kdy si pomáhali během akutních případů. Aby Fitz Chena ujistil o svých přátelských úmyslech, rozhovoří se o své lékařském nadšení, kamarádské motivaci pomoci a skutečných citech k Ming.

Epizoda 4 (Rodinná klinika):
Během debat o podstatě plánovaného umělého oplodnění se rozhovor Fitze a Ming stočí na jejich staré pletky. Fitz se začne potýkat s požadavky psychotického pacienta. Chen odletí do Brisbane navštívit svého umírajícího otce a Ming se snaží vyrovnat se svým nečekaným těhotenstvím a tím, co všechno bude vlastně pro její budoucnost znamenat.

Epizoda 5 (Nešťastné konce):
Je Štědrý večer a na pohotovosti vládne chaos. Fitz se potýká s agresivním pacientem a neodbytnými policajty. Zpočátku zvládá obtížnou situaci dobře, ale postupem večera se přestává ovládat a propadá sebedestruktivní náladě. Chen jedná s rodinou muže, který zemřel v nevěstinci a následkem této zkušenosti začíná přehodnocovat svůj vlastní pohled na rodinu a lékařské řemeslo. Mezitím se Ming, která se nemocniční vřavy přímo nezúčastní, střetne se svým otcem a jeho zvláštním řešením jejích problémů s těhotenstvím.

Epizoda 6 (Všechny duše světa):
Fitz odletí do Guatemaly, aby zachránil člověka s krvácením do mozku. Kvůli silnému krvácení však pacient nepřežije cestu zpět do Toronta. Ming musí mezitím asistovat u komplikovaného porodu dítěte přidušeného pupeční šňůrou. A Chen si konečně uvědomí, že život není jen medicína.

Epizoda 7 (Karanténa):
Fitz převáží z Číny do Toronta pacienta, který však nakonec zemře - a Fitz sám je diagnostikován s neznámým onemocněním dýchacích cest. Ačkoliv je okamžitě umístěn do izolace, stačí ještě nakazit Chena, který jej vyšetřoval. Ming je doma v karanténě a znovu přemýšlí o adopci. Sama je dost poznamenaná tím, že vlastního otce nikdy nepoznala - a neví, zda chce své dítě postavit do podobné situace.

Epizoda 8 (Komplikace):
Mingin sen stát se matkou se konečně splní, ačkoliv její původní dárcovské plány s Fitzem prošly určitými změnami. Díky nim se Fitz naučí jak milovat a být sám milován a Chen se nakonec spokojeně vrhne na dráhu spisovatele.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.