Všechno nejlepší50

Seriálcsfd.cz

Česko, 2011, 75 min

Rodinný

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší: hd.1080p
HD

Životní jubilea velkých českých hereček a herců.
1.-Velká česká herečka Jiřina Jirásková bude slavit jubileum. K 80. narozeninám jí přijdou gratulovat kolegové a přátelé - celkem na dvacet významných osobností, většinou hereckých, a většinou také působících v Divadle Na Vinohradech. Jiřina Jirásková slaví zároveň ještě šedesátiny - před tolika lety totiž prvně začala na přední pražské scéně hrát. Kromě ukázek z její filmové a televizní tvorby zazní také i hudení dárky. Kolega Michal Novotný se ujal provázení pořadem.

2.-Jiřina Bohdalová oslaví své životní jubileum se svými kolegy, přáteli a hlavně s televizními diváky. Oslavte společně narozeniny české herecké legendy. Významné osobnosti, kolegové a přátelé přijdou gratulovat milým i překvapivým způsobem. Zábavný pořad z Hudebního divadla Karlín je plný opravdových hvězd, humoru a vzpomínek. Večerem provází Karel Šíp a Martin Dejdar.

3.-Iva Janžurová, jedna z nejvýznamnějších českých hereček, držitelka ceny Alfréda Radoka a ceny Thálie, oslaví 70. narozeniny. Celým pořadem bude provázet Saša Rašilov. Bude nám ctí oslavit narozeniny české herecké legendy!

4.-Jiří Suchý oslaví krásné životní jubileum! Do divadla Semafor přijdou této velké české osobnosti gratulovat vzácní hosté ze světa divadla, hudby, výtvarného umění, filmu i vědy.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.