Mařenka, přemožitelka čarodějnic

Mařenka, přemožitelka čarodějnic14

Filmcsfd.cz

Witchslayer Gretl

USA, 2012, 87 min

Horor, Fantasy

Mařenka, přemožitelka čarodějnic

Mařenka, přemožitelka čarodějnic: hd.1080p
HD

Před mnoha lety se sourozenci Jeníček a Mařenka ztratili v lese a byli přepadeni zlou čarodějnicí Zorou, která Mařenku unesla. Jeníček její útok přežil a celé roky hledá svou sestru, aby splnil svůj slib, že ji dovede domů. Stane se z něj nesmiřitelný lovec čarodějnic. Na cestě ho doprovází žena jménem Lara, kterou před lety zachránil ze spárů čarodějnice. Lara má nadpřirozené schopnosti, ale využívá je výhradně proti magii. Jednoho dne zachrání mladou dívku Ehren před únosem čarodějnic. Dívka je také nadaná magickými schopnostmi, ale neví o tom. Zora na ni má zálusk, protože její duše žije v těle Mařenky a toto tělo po dvaceti letech už pomalu chátrá. Zora potřebuje nové, a kdyby se jí podařilo dostat se do Ehrenina těla, byla by velmi silná. Zora si totiž nevybírá jen tak nějaké tělo, získala by další sílu z magie, kterou Ehren oplývá. Jeníček, který si nechává říkat Zabiják, chce Ehren zabít. Pro něj je stejná čarodějnice jako kterákoliv jiná, proti kterým roky bojuje. Lara ho však přemluví, aby ji ušetřil, neboť Ehreniny schopnosti by se jim mohly hodit. Ehren je po smrti svého otce zcela opuštěná, a tak jde se Zabijákem a Larou hledat Zoru. Lara jí vštěpuje, aby se naučila svou magii používat tak, aby to vždy bylo pro dobro věci. S nimi bude navíc ve větším bezpečí. Kdyby ji čarodějnice našly, obrátí její schopnosti proti ní.

Hledají Zoru a její koven. Když se jim to podaří, Zabiják v Zoře poznává svou sestru. Je to však jen její tělo, uvnitř je zlá Zora, která se ho chce z pochopitelných důvodů zbavit a posílá proti němu svého podřízeného čaroděje. Na Zabijáka však kouzla moc nepůsobí, a stává se tak těžkým soupeřem. Nicméně se podaří Zabijáka zajmout a Zora chce, aby ho čaroděj upálil. Ten už má Zory plné zuby, a tak se se Zabijákem domluví. Poví mu, že v hrobce v lesích je ukryta rakev se Zořiným tělem, ve kterém je Mařenčina duše. Musí hrobku najít a sestru osvobodit. Zora to však zjistí a posílá svého věrného a nebezpečného draka, aby Zabijáka usmrtil a navíc jí přivedl nezraněnou Ehren.

Vše se nedaří úplně bez problémů, ale nakonec Zabiják a Ehren hrobku najdou. Lara se mezitím vrátila do kovenu. Když se Zabijákovi podaří osvobodit duši Mařenky, vyvede ji z kovenu a zabije čaroděje. Zora je však silnější, než si kdokoliv představoval. Její duše opustila Mařenčino tělo, ale protože na blízku byla Ehren, vtělila se do ní. Ehren prosí Zabijáka, aby ji zabil, jen tak se Zory zbaví. Zabiják ji probodne a Zořina duše se vrací do mrtvého těla v rakvi. Ehren však umírá. Mohlo by se zdát, že nyní je vše zalité sluncem, ale opět se na scéně objevuje Zora. Hodná Maruška ji chce uchránit před smrtí, myslí si, že je příliš slabá na to, aby mohla škodit, ale Zora v následujícím okamžiku předvede, že má ještě dost sil, aby mohla škodit, a Lara ji bez kapky lítosti probodne. Konečně je od ní pokoj... Zabiják a Lara dobře vědí, že Zora nebyla poslední a oni budou muset dál bojovat za to, aby svět nepropadl peklu.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.