Nebezpečná známost

Nebezpečná známost46

Filmcsfd.cz

Swimfan
Nebezpečná známosť

USA, 2002, 81 min

Thriller, Drama

Nebezpečná známost

Nebezpečná známost: hd.1080p
HD

Ben Cronin (Jesse Bradford) je bezproblémový středoškolák z New Jersey, kterého podle jeho rodičů i učitelů čeká slibná budoucnost. Má plno dobrých přátel a slaví úspěchy nejen ve studiu, ale také jako obdivovaný člen školního sportovního týmu. Jeho trenér Simkins (Dan Hedaya) je přesvědčen, že ho na vytoužené, prestižní univerzitě ve Stanfordu čeká velká budoucnost. Ben si přivydělává v místní nemocnici, všechen volný čas však momentálně věnuje tréninku na rozhodující plavecké utkání.

Když se však v jeho životě objevuje krásná Madison Bellová (Erika Christensen), mladík rázem zapomene na svou solidní známost s půvabnou, spolehlivou Amy Milerovou (Shiri Appleby). Lehkomyslně se podvolí dívčinu svádění, aniž tuší, do jak nebezpečného vztahu se zapletl. Madison chce víc a víc - a to, co Ben považoval za pomíjivý, nezávazný flirt, se mění v děsivě nekonečnou noční můru. Přitažlivá dívka rafinovaně rozehrává šílenou hru na lásku, život a smrt, ve které objekt své vášně postupně připravuje o všechny dosavadní jistoty. Ben zděšeně zjišťuje, že už dávno ztratil půdu pod nohama a že ho Madison stahuje do temné, vražedné hlubiny, ve které se začíná beznadějně topit.

Středoškolská variace na legendární psychothriller Osudová přitažlivost nabízí strhující, přitažlivou zábavu pro mladé publikum. Atraktivitu filmu zvyšuje herecká účast vycházejících hollywoodských hvězd Jesseho Bradforda (Romeo a Julie) a Eriky Christensen (Traffic - Nadvláda gangů).


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.