Zlé časy ve městě opic

Zlé časy ve městě opic

Seriálcsfd.cz

Dark Days in Monkey City

USA, 2009, 30 min

Dokumentární

Zlé časy ve městě opic

Zlé časy ve městě opic: hd.1080p
HD

Jednotlivé díly:

Zrozeni z bouře
Chrámová tlupa vládne Opičímu městu už léta. Hašteření o trůn ve vlastních řadách však oslabuje jejich vládu a Černé drápy si začínají činit nárok na město.

Stát se králem
Král Lear čelí vzpouře v tlupě, zatímco ostatní usilují o jeho korunu. Černé drápy se chystají zaútočit, zatímco se schyluje k válce v Opičím městě.

Útok Černých drápů
Nový krutý král Hector se nebojí uplatnit svou nově získanou moc. Černé drápy se však chystají obsadit Údolí fíkovníků.

Bitva o Údolí fíkovníků
Údolí fíkovníků se mění v bojiště, když Pandora, královna Černých drápů, konečně zahájí útok. Na hrdiny čeká krvavý konec.

Do pustiny Badlands
Vyhoštěné opice Chrámové tlupy se toulají pustinou Badlands, kde na ně čeká smrt hladem. Vítězná skupina Černé drápy a jejich královna Pandora zatím drancují Údolí fíkovníků.

Hněv opičího boha
Pustinu Badlands zasáhlo sucho a Chrámová tlupa začíná hledat vodu. V Údolí fíkovníků však Černé drápy nezůstávají bez dohledu.

Cizinec
Pandora, královna Černých drápů, je mrtvá a vládu teď musí převzít její dcera Scarlett. V pustině Badlands sleduje Chrámovou tlupu záhadný cizinec.

Zde jsou draci
Královna Scarlett rozdmýchá plameny vzpoury, když rozdrtí vůdkyni proletariátu Jezebel. V pustině Badlands se královna Gemini blíže seznamuje s lidmi.

Do lidského pekla
V Údolí fíkovníků Jezebel vyzývá na souboj Scarlett o titul královny Černých drápů. Chrámová tlupa se vydává hlouběji do oblasti, kde žijí lidé.

Nestvůry na trhu
Chrámová tlupa zjistí, že trh v zemi lidí ovládá městské vojsko. V Údolí fíkovníků Jezebel nepřestává ohrožovat postavení královny Scarlett.

Vzpoura Černých drápů
V Opičím městě vůdkyně vzbouřenců Jezebel uvádí do pohybu nebezpečný plán. Chrámovou tlupu čekají další hrůzy v pustině Badlands.

Bohové války
Mocným impériem otřásá občanská válka, když Scarlett a elitní členové skupiny Černé drápy bojují s armádou Jezebel. Chrámová tlupa je na pochodu.

opice


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.