Liga spravedlivých: Válka

Liga spravedlivých: Válka73

Filmcsfd.cz

Justice League: War

USA, 2014, 76 min

Dobrodružný, Sci-Fi, Akční, Animovaný

100%

Liga spravedlivých: Válka

Liga spravedlivých: Válka: hd.1080p
HD

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety.
Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety.

válka, podle komiksu, superhrdina, DC Comics, Batman, Flash, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Liga spravedlivých, Ocean Master, Shazam, Darkseid, Desaad


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.