Běženky a kapři

Běženky a kapři18

Filmcsfd.cz

Sharkansas Women's Prison Massacre

USA, 2016, 81 min

Horor, Akční

Běženky a kapři

Běženky a kapři: hd.1080p
HD

Útěk z vězení se změní v boj o život. Největším nebezpečím pro uprchlé trestankyně však nejsou policisté, ale žraloci...
Vězeňkyně se zmocní vězeňské dodávky a zajmou dva dozorce, kteří je doprovázeli. Útěk zorganizovala jedna z vězeňkyň Anita se svou společnicí z civilu, Honey. Honey odveze vězeňkyně na opuštěnou chatu v lesích, kde se skryjí. Vězeňkyně však netuší, že se v okolí vyskytují prehistoričtí žraloci, kteří jsou schopni se prohrabávat i v půdě. Tyto bestie se ve zdejších lesích ocitly po té, co geologická firma odstřelila kus skály, a ony se do místních vod dostaly dírou v zemské kůře z podzemního oceánu. Žraloci už předtím roztrhali jakéhosi geologa. Jeho kolegu shodou náhod našli detektivové, kteří v tamních lesích pátrají právě po vězeňkyních. Vězeňkyně brzy zjistí, jaké jim hrozí nebezpečí. Jeden ze žraloků totiž napadne jednu z nich a ukousne jí na souši nohu. Žena vykrvácí a ostatní ji najdou před vchodem do chaty. V tu chvíli se na místě objeví jakýsi profesor geologie a jeho asistent. Ten ženy poučí, jaké jim od zemních žraloků hrozí nebezpečí. Velení se opět ujímá jeden ze strážců, Carl. Druhý strážce vězeňkyním už utekl, v lese ho ale sežral žralok.

Profesor vymyslí plán, jak se dostat do jeskyně, kam se za prchajícími kvůli kamenné struktuře jeskyně žraloci nebudou moci dostat. Skupinka najde způsob, jak žraloky odlákat a získat čas na útěk do jeskyně. Při realizaci plánu však dojde k sežrání profesorova asistenta. Profesor totiž při útěku upadl a jeho asistent se za něj obětoval. Skupinka se dostane do jeskyně a postupuje k únikovému východu na druhém konci jeskyně. Cestou však narazí na podzemní řeku. Když se skupinka snaží řeku přeplavit v gumovém člunu, který v jeskyni náhodou našla, z vody vyskočí žralok a profesora sežere. Carl, vězeňkyně Michelle a Shannon se přeplaví v pořádku na druhou stranu řeky. Vězeňkyně Anita se však rozhodne Carla a zbývající dvě vězeňkyně (Michelle a Shannon) zastřelit palbou přímo z člunu. Při palbě však spadne do řeky a žralok ji sežere. Její společnice Honey ve vodě zmizí také. Anita při palbě zabila Shannon a z jeskyně se dostává do bezpečí jen Carl a Michelle. Carl se nad Michelle slituje a nechá ji uprchnout. Přijíždějícím detektivům oznamuje, že ostatní byli sežráni zemními žraloky a že přežil jen on. Kdesi v jeskyni se však z podzemní řeky vynoří Honey.

útěk, vězení, policie, žraloci, bažina, natural horror, chata


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.