Vzal jsem si stín

Vzal jsem si stín69

Filmcsfd.cz

J'ai épousé une ombre
I Married a Dead Man
I Married a Shadow

Francie, 1983, 110 min

Drama

Vzal jsem si stín

Vzal jsem si stín: hd.1080p
HD

Hélène přežila vlakovou nehodu, ale spletli si ji s jinou ženou. Jenže ona se rozhodne novou totožnost přijmout.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - 11 komentářů

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.


jarek163392
jarek163392
20. června 15:15
Zdravím. Vox populi zazněl, a je to jenom na adminovi jaká pravidla nastaví, a jak bude vyžadovat jejich dodržování. Určitě souhlasím s tvrzením admina o uživatelčině pracovitosti, tu zde nikdo nezpochybňuje, škoda jen že tak zarputile prosazuje jen svoji vizi "kvalitního" videa... A dosť bolo sťažovania, poďme robiť niečo užitočného...
peteruu
peteruu
19. června 23:25
Zase na obranu ika.len musím podotknúť že je to užívateľka s najviac nahranými odkazmi, sú tú určité štandardy ako si spomenul jarek ktoré si proste samy vynútime no napriek tomu nahrala dosť odkazov. A my tu priestor na jej realizáciu nájdeme len ako sme zistili je potrebné stanoviť nejaké hranice. A díky za názor jarek, už dlho sme ťa tu nepočuli mám pocit.
arama691
arama691
19. června 17:52
Jarek 163 bravo bravo bravo !!!!!! ja dúfam, že možno konečne pochopí.....
Olda54220
Olda54220
19. června 13:16
Správně řečeno. Zdravím jarek163 a pochvala za tvou vlastní stránku - je super.
jarek163392
jarek163392
19. června 13:05
Pro Bjjoba alias ika.len alias ibi ... Admin udělal pouze to co měl udělat už dávno. Zakázat odkazy na vk a youtube. Protože sám nejsi schopen žádné sebereflexe řeknu ti to já POKUD BUDEŠ POKRAČOVAT VE SVÉM "SNAŽENÍ" STÁHNEŠ TYTO STÁNKY KE DNU , a nazmar příjde i to ohromné množství práce kterou do tohoto projektu vložili jeho zakladatelé. Je mi docela smutno když navštěvuji tyto stránky a vidím kam se posunuly. A já být adminem tohoto webu šel bych ještě dál, ZABANOVAL bych tě na chvíli, a viděl bych jak budou fungovat stránky bez tvé tak vychvalované pracovitosti. Několikrát jsem tě prosil a žádal ještě na staré Movie Library, aby jsi neuploadoval ty své "skvosty", které se hodí možná tak do mobilu, a upozornil jsem ti na to i na počátku vzniku těchto stránek. V minulosti jsem se zavázal adminovi tohoto webu k širší spolupráci, a svůj slib jsem nesplnil, tímto se mu ještě jednou omlouvám. Jedním z důvodů proč jsem nechtěl aktivněji vystupovat na těchto stránkách jsi ty, a kvalitní projekt jako tento by měl dodržovat určité standarty. Není přece možné aby jsi nás v době BRripů a kvalitních ripů s kodekem H.264 zaplavoval odkazy na videa pochybné kvality a ještě byl přesvědčen o tom jakou záslužnou práci pro film to vlastně pácháš. Jak jistě víš na blogu.cz máš možnost založit si vlastní stránku s filmovou tématikou a tam se realizovat, prosím tě udělej to a nech tyto stránky zase vydechnout PS: Pokud rozjedeš vlastní projekt, kde tě nebude nikdo omezovat, a já ti to ze srdce přeji. Prosím tě dej si do profilu svoji fotografii a už mne více nenapínej jak to s tebou vlastně je jsi Muž jsi Žena či čo..
ika.len576
ika.len576
19. června 10:13
admin - to je ako cisto na stranke ? Ale to potom by ste ako admin tu mali doplnovat filmy ostosest a s vami protestanti ako Olda 54 + zdenovin + arama. Bolo by zaujimave zverejnit kolko tito akoze aktivisti tu prepojili filmov. Ja sa vam divim admin, ze im skocite na ich vyhrady a ste bez mihnutia oka schopny odstranit cca 24 stran, co je cca 720 filmov. Preco tu pod jednou strechou tie filmy nemohli byt prepojene, ved nech tu filmovi fajnšmekti, ktori si chcu pozriet filmy s Gretou Garbo, ktore nikde inde nie su by si nemohli pozriet ak im to neprekaza aj napriklad s ruskym monodabingom ? Admin - vy mi pripadate velmi zvlastny spravca svojej vlastnej stranky ? Vam neide o to aby tu bolo prepojenych co najviac dobrych filmov ci po polsky, rusky, nemecky aby si kazdy vybral ale vy sa zastavate nejakych troch odkundesov co maju vyhrady. Ked im to vadilo nemuseli to otvarat, popr. stahovat a je vymalovaneee. Mozno niekto štvrty, piaty by si to pozrel a bol rad, ze sa k tomuto tažko zohnatelnemu filmu dostal. Admin - ozaj som z vasho macosskeho postupu k vasej vlastnej stranke maximalne sklamana a znechutenaaa !!!
arama691
arama691
16. června 19:50
nie nechcem naozaj, len už mám alergicku reakciu na VK, snaživy blbec je náročná skúsenosť. všetci hovoria nechceme a to "ono" nechápe, že nechceme.... proste nechape
arama691
arama691
15. června 22:48
ktory debil sem stále pchá tie ruske odkazy VK?
Olda54220
Olda54220
16. června 10:00
@arama691
Fuj !! Jak můžeš o někom kdo je tak aktivní a snaží se celému národu rozšířit kulturní obzory a obnovit znalost jazyka téměř rodného - prohlásit, že je "debil" ? Fuj.
arama691
arama691
16. června 16:51
@Olda54220
Olda54 hahaha ale ja nestojím o to aby mi niekto vnucoval niečo, čo nepotrebujem a nestojím o to. Tvoj zmysel pre humor je na mieste. je to naozaj FUJ :D
Olda54220
Olda54220
16. června 18:28
@arama691
"On,ona nebo ono" to, ale nedělá proto, že se ti chce vnutit. Má však vnitřní přesvědčení - "utkvělou myšlenku", že je to její poslání a celý národ po tom touží a ty chceš snad toto úsilí zmařit ?