Smrtící bouře

Smrtící bouře19

Filmcsfd.cz

Stormageddon
Stormagedon

USA, 2015, 81 min

Sci-Fi, Drama, Akční

40%

Smrtící bouře

Smrtící bouře: hd.1080p
HD

Program Echelon se vymkne kontrole a začne ovládat veškeré počítačové systémy v Americe. Dokáže dokonce rozpoutat smrtící bouři a zemětřesení, s jejichž pomocí chce Zemi zbavit všech lidí...
Americké vládní systémy jsou ovládnuty počítačovým programem. Rakety armády jsou vypáleny na město, dochází k selhání dronů, ničení měst a umírání lidí. Vláda se domnívá, že došlo ke kyberútoku. Molly Weedingová dostane balíček, ve kterém jsou šaty, náhrdelník a videokazeta. Na videokazetě je její otec, který zemřel před 20 lety a má pro ni vzkaz, že se budou dít divné věci. Poradí jí, aby našla muže jménem Tomas Kelso a nazvala ho Adamem. Molly obvolá všechny muže s tímto jménem, kteří žijí v oblasti Los Angeles, ale žádný z nich neví, o čem se jedná. Vládní agenti zastřelí Caina Smithe, který však přežije. Úřady se domnívají, že to on je zodpovědný za bombardování. Do národní laboratoře vnikne podivný hmyz a zneškodní místní pracovníky, Cain Smith se dostane do budovy a spustí operaci STORMAGEDDON. Vláda začíná ztrácet kontrolu nad jadernými ponorkami a vojenskými satelity.

Tomas Kelso čeká na Molly v jejím bytě, krátce jí vysvětlí, co se děje a pak do bytu vtrhnou ozbrojení vládní agenti. Ti mají za úkol Molly přivést, protože je hlavní podezřelou z puštění nezastavitelného programu Echelon, který sestrojil její otec Charles Weeding. Charles Weeding pracoval s počítači na utajeném projektu, zjistil, že program může být nebezpečný. Než ho stihl zničit, tak byl zavražděn. Jeho spolupracovníci byli také zabiti až na Tomase Kelsa, o kterém nikdo nevěděl. Cain Smith a také Tomas Kelso jsou hybridi člověka, z masa a kostí, ale z části i stroji. Cain Smith pomáhá programu zneškodnit lidstvo, ale Tomas Kelso stojí při lidech.

Tajný nebezpečný program Echelon ožil a bojuje proti lidem. Program převezme řízení nad ponorkou a spustí raketový útok. Ničí celá města, ovládá satelity, vyvolává bouři a nedá se zastavit. Video Charlese Weedinga ukrývá tajný vzkaz, který musí Tomas s Molly rozluštit. Zašifrovaná zpráva v sobě ukrývá souřadnice, kde je umístěna opuštěná ropná plošina. Na pevninu se žene ničivá bouře. Tomas s Molly a agentem Traversem přiletí na opuštěnou ropnou plošinu, kde už je Brian i Cain Smith. Tomas dokáže Caina zneškodnit.  Weeding stvořil Tomase (zvaného Adama) ke zničení programu. Tomas se napojí na program Echelon, tím ho zastaví a zachrání lidstvo.

agenti, vrtulník, nadvláda počítačů, vojáci, katastrofa, Los Angeles, laboratoř, kyborg, bouře, drony


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.