Expensive Husbands

Filmcsfd.cz

USA, 1937, 62 min

Komedie, Romantický

Expensive Husbands

Expensive Husbands: hd.1080p
HD

Laurine Lynne (Beverly Roberts) je herečka, která zjišťuje, že zájem o ni v Hollywoodu poněkud opadá. Dá tedy kopačky svému příteli Rickymu a odjede do Evropy, kde, jak doufá, spíše u filmu práci najde. Se svou služebnou Trommy se ubytuje v nóbl hotelu, kde se kolem ní začne okamžitě motat výřečný číšník Rupert (Patric Knowles). Servíruje jí osobně večeři, vykládá jak ji vždycky obdivoval, ale jak je vidět, že nikdy nepoznala opravdovou velkou lásku.
Pak přijede její agent Joe Craig (Allyn Joslyn) a doporučí Laurine, aby se vdala za šlechtice, protože její soupeřka Sandra Drew to udělala a hned dostala velkou roli. Laurine si dá inzerát a přihlásí se jí chudý šlechtic von Rentzau, ovšem pochopitelně je to číšník Rupert. Oba jsou z toho rozpačití, protože se sice začali mít docela rádi, ale teď mají pocit, že ten druhý nehraje fér, že jde jen o titul a o peníze. Ruperta navíc naštve, že Laurine chce zpátky do Hollywoodu a o svatební noci uteče z hotelu, který byl původně rodinným sídlem jeho rodiny.  Laurine opravdu dostane dobrou roli, ale tisk a okolí si žádá vidět jejího vznešeného manžela.
Rupert se v Hollywoodu  objeví, ale Laurine si stále myslí, že mu jde jen o její peníze. To není pravda, protože, jak Rupert řekne Joe Craigovi, má zdědit velký majetek, pokud se dokáže po určitou dobu uživit sám prací. Laurine to ale neví a chová se odtažitě, takže se zase naštve Rupert a pro změnu se on vrátí do Vídně. Co udělá Laurine – opustí Hollywood a odjede za manželem do Evropy, nebo bude pokračovat v obnovené kariéře? Klasická B (= bez velkých hvězd) romantická komedie, motiv muže, který musí prokázat, že se sám uživí, aby získal dědictví, známe i z českých meziválečných filmů.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.