Kdo s koho

Seriálcsfd.cz

The Last Chapter II: The War Continues

Kanada, 2003

Krimi

Kdo s koho

Kdo s koho: hd.1080p
HD

V baru Rosse Desbiense v Torontu se scházejí motorkáři, kteří si říkají Ďábelští jezdci. Jeden z nich, Bob Durelle, přichází s nápadem, aby ve městě povolili několik sekcí z nepřáteleného gangu Trojitých šestek, s čímž Ross nesouhlasí. Přichází i seržant Bill Guénette s dalšími policisty ze skupiny pro potírání organizovaného zločinu, kteří motorkáře sledují, aby proti nim získali usvědčující důkazy o kriminální činnosti. V Montréalu mezitím Trojité šestky, které právě slaví dvacáté výročí vzniku, odhlasují otevření deseti nových anglických sekcí v Ontariu. Ani toto rozhodnutí se nelíbí všem.
Policie odhalí vraždu významného latinskoamerického drogového bosse Pabla Duarteho a obává se války drogových gangů. Bob se dostává do konfliktu s Rossem a zároveň se popere s dalším motorkářem, který je na Rossově straně. Bob zakazuje i své ženě Karen, aby se stýkala s Rossovou manželkou Wendy.
Policie zatím chystá zátah na skupinu motorkářů, kteří přijíždějí z Québecu. Silnici přehradí policejními vozy, mezi nimiž jsou rozestavěni policisté. Skupina motorkářů se blíží.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.