Chróm a horká kůže

Chróm a horká kůže60

Filmcsfd.cz

Chrome and Hot Leather

USA, 1971, 91 min

Drama, Akční

Chróm a horká kůže

Chróm a horká kůže: hd.1080p
HD

Drama vietnamského veterána, který se mstí za smrt své snoubenky.
Helen a Kathy jsou na cestě obtěžovány gangem motocyklových surovců, kteří si říkají Wizards (Čarodějové). Helen se jim snaží vyhnout, ale nešťastnou náhodou srazí z motorky Caseyho. Ten se rozzuří, dohoní je a řetězem jim roztříští přední sklo. Dívky nevidí na cestu a zřítí se do kaňonu. Na pohřbu přísahá Kathyin snoubenec Mitch, že viníka najde. Od řidiče, který přijel na místo krátce po nehodě ví, že jde o motorizovaný gang, a že Kathy mluvila o "rudých ďáblech". Mitch, veterán z Vietnamu, si pozve na pomoc tři kamarády. Je jim jasné, že musí proniknout do motocyklového gangu v té oblasti, aby se jim podařilo něco zjistit. Vrhnou se tedy do intenzivního trénku a učí se ovládat terénní motocykly v nejrůznějších situacích.
Dohodnou se, že se rozdělí a budou hledat každý sám. Mitch se při jedné večerní zastávce v motorestu ocitne uprostřed skupiny Wizards a okamžitě si všimne značky rudého ďábla na jejich bundách. Po jistých překážkách se mu podaří vetřít do gangu.
Zalíbí se Susan, která mu vylíčí detaily nehody Kathy a Helen. Tuto zpověď náhodou vyslechne Casey a spolu s šéfem bandy Mitche strašlivě zřídí. To už jsou ale Mitchovi na stopě jeho tři kamarádi. Za dramatických okolností se jim podaří Mitche zachránit. Mitch, který teď dokonale zná své protivníky, připravuje za pomoci přátel pomstu ve velkém stylu...

motorky


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.