El Santo proti marťanské invazi

El Santo proti marťanské invazi68

Filmcsfd.cz

Santo contra la invasión de los marcianos

Mexiko, 1966, 85 min

Sci-Fi, Fantasy

12%

El Santo proti marťanské invazi

El Santo proti marťanské invazi: hd.1080p
HD

Co by byl Festival otrlého diváka bez svého maskota? Také letos se vrátí El Santo do našeho programu, a to v jednom ze svých nejambicióznějších a nejkultovnějších snímků, v němž se neohrožený rek a profesor Ordorica utkají s mimozemskou civilizací z Marsu. Marťané si vybrali Mexiko jako ideální mírumilovný prostor pro své přistání. Nicméně jejich vůdce již dopředu upozorňuje na El Santa, který „je pozemšťanem, jenž se divně obléká“. Zpočátku nikdo invazi z vesmíru nevěří, protože jí mimozemšťané poněkud banálně oznámí v televizi. A pak se rozjíždí přehlídka absurdních záplatek a ulítlých dialogů. Vše je vedeno zápletkou okoukanou z řady padesátkových amerických sci-fi béček. Marťané navštívili planetu Zemi, protože chtějí lidstvo donutit k zastavení výroby jaderných zbraní. Zároveň o svém vážně míněném úmyslu obyvatele přesvědčují tím, že je dezintegrují astrálním okem. Začínají u dětí a dalších bezbranných bytostí. Film je výjimečný také tím, že uvidíme El Santa BEZ MASKY. Navíc k tomu dojde ve chvíli, kdy podlehne sexuálnímu pokušení a skoro se vrhne do víru orgií s Marťankami. Jindy ho poznáme jako milovníka vážné hudby. Poprvé v historii festivalu se nám podařilo získat 35mm kopii El Santova dobrodružství, takže si slavného bojovníka vychutnáme ve vší kráse stejně jako doboví diváci.

invaze, hrdina, mimozemšťané, wrestling


Komentáře - 4 komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.


peteruu
peteruu
20. května 15:27
ok tak potom na zaciatok komentu napis ENG titulky alebo nieco take.. ok
Olda54220
Olda54220
19. května 15:21
No jo !! To jsou, ale engliš titule a když odkaz připojím výše - tak zas bude někdo nadávat, když nejsou CZSK ?? Kdyby byly české či slovenské tak bych je tam přidal.
Olda54220
Olda54220
17. května 18:40
EN titule a href=http:www.uloz.toxz6NtREsanto-contra-la-invasion-de-los-marcianos-alfredo-b-crevenna-1966-srt ENhttp:www.uloz.toxz6NtREsanto-contra-la-invasion-de-los-marcianos-alfredo-b-crevenna-1966-srt a
peteruu
peteruu
19. května 14:15
@Olda54220
titulky nahravať cez nahravanie titulkov a nie do komentov.