Carrie-Anne Moss film download online | Movie-download.cz

Carrie-Anne Moss

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 21.8.1967

Miesto Narodenia: Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Skryté zlo (2017)  
  2. Brain on Fire (2016)    
  3. Frankenstein (2015)
  4. Pompeje (2014)  
  5. Elephant Song (2014)
  6. 39th Annual People's Choice Awards, The (2013)  
  7. Knife Fight (2012)  
  8. Vegas (2012)
  9. Návrat do Silent Hill 3D (2012)    
  10. Boy Who Smells Like Fish, The (2012)
  11. Normal (2011)
  12. Unthinkable (2010)  
  13. Clockwork Girl (2010)
  14. Love Hurts (2009)
  15. Pretty/Handsome (2008)
  16. Fireflies in the Garden (2008)  
  17. Disturbia (2007)  
  18. Suspect (2007)
  19. Normal (2007)
  20. Chuck (2007)  

Režijná Filmografie:

  1. Que Dios nos perdone (2016)  
  2. Alba, L' (1990)
  3. Príbeh lásky (1986)
 

...více

Životopis

Carrie-Anne Moss pochází z Kanady, konkrétně z městečka Vancouver. Narodila se 21. srpna 1967 jako mladší ze dvou sourozenců. Vyrůstala jen se svou matkou, která ji dala jméno podle slavné písně skupiny Hollies. Carrie už odmala fascinoval svět filmu a umění. Úspěšně vystudovala Magee Secondary school, po odmaturování dostala nabídku připojit se k jednomu divadelnímu sboru, se kterým procestovala skoro celou Evropu.

Po návratu domů se jí však nevedlo nejlépe, a tak se živila jako číšnice nebo prodavačka. Její život zásadně změnilo setkání s jejím spolužákem se střední školy Gilem Bellowsem, který se dávno živil jako herec a Carrie v prvních krocích pomohl. Ze začátku se ji ale spíš dařilo na přehlídkových molech než před kamerou. Prorazila jako úspěšná modelka v Evropě, hlavně ve Španělsku.

Zde taky dostává jednu ze svých prvních rolí v americkém seriálu DARK JUSTICE. Následně hostovala například v seriálech MODELKY S.R.O., SMĚR JIH a mihla se například i v POBŘEŽNÍ HLÍDCE. Kde by ale asi dnes byla, kdyby se nezúčastnila konkurzu do sci-fi filmu bratrů Wachowských, se asi už nedozvíme. Ten film byl samozřejmě MATRIX, ze kterého se rázem vyklubal kult a našel si velkou fanouškovskou základnu. Carrie-Ann zde ztvárnila sexy bojovnici Trinity, která bojuje proti nadvládě strojů po boku Keanu Reevese. Roli Trinity si zahrála i ve slabších pokračováních RELOADED a REVOLUTIONS.

Pokud pomineme nepovedenou sci-fi RUDÁ PLANETA dá se říci, že si Carrie po této průlomové roli vybrala samé kvalitní projekty. ČOKOLÁDA, MEMENTO i GENERACE X, ve kterých hrála, se stali oceňovanými snímky. Naposledy jsme ji mohli vidět v zombie komedii FIDO, nebo letos v thrilleru DISTURBIA.

Carrie si velmi zakládá na svém soukromí. Je provdaná za herce Stevena Roye, se kterým má dvě děti. Kamarádí s herečkami Marii Bello a Jadou-Pinkett Smith. Žije v Los Angeles a vystupuje i na prknech místního divadla.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.