Guillaume Canet film download online | Movie-download.cz

Guillaume Canet

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 10.4.1973

Miesto Narodenia: Boulogne Billancourt, Francie,

Herecká Filmografie:

  1. Rock'n Roll (2017)
  2. Mon garçon (2017)
  3. Jadotville (2016)    
  4. The Program: Pád legendy (2015)
  5. L´Homme qu´on aimait trop (2014)  
  6. En solitaire (2013)
  7. Jappeloup (2013)  
  8. Infidèles, Les (2012)
  9. Platane (2011)
  10. Gombíková vojna (2011)  
  11. Voisin voisin (2011)
  12. Vie meilleure, Une (2011)
  13. Last Night (2010)
  14. Dernier vol, Le (2009)  
  15. Espion(s) (2009)  
  16. Krycie meno: Farewell (2009)  
  17. Liens du sang, Les (2008)  
  18. Voyage d'affaires (2008)
  19. Clef, La (2007)  
  20. Proste spolu (2007)

Režijná Filmografie:

  1. Blood Ties (2013)
  2. Petits mouchoirs, Les (2010)  
  3. Nikomu to nepovedz (2006)  
  4. Mon idole (2002)
  5. Scénarios sur la drogue (2000)
  6. Je taim (1998)
 

...více

Životopis

Narodil se 10. 4. 1973 v městečku Boulogne Billancourt ve Francii. Jako herec debutoval až v roce 1993 v televizním filmu ILLS N'ONT PAS 20 ANS. V roce 1998 byl nominován na Césara díky filmu EN PLEIN COEUR od režiséra Pierrea Joliveta. Následně na sebe upozornil v roce 2000, kdy se objevil ve filmu Dannyho Boylea PLÁŽ.

Mezinárodně se začal prosazovat svou rolí ve snímku Jerryho Schatzberga THE DAY THE PONIES COME BACK a také spoluprácí s dalšími známými režiséry, například s Patrickem Chéreauem nebo s Andrzejem Zulawskim. V poslední době na sebe upozornil ve snímcích ŠŤASTNÉ A VESELÉ a NIKOMU TO NEŘÍKEJ. V současnosti hraje v televizi, divadle a také se pokouší o režii zatím jen krátkometrážní tvorby a reklam.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.