Paul Nicholas


(Lutz Schaarwaechter)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Šťastné mesto (2000)
  2. Noc lukostrelca (1994)
  3. Naked Cage, The (1986)
  4. Julie Darling (1983)  
  5. Peklo za mrežami (1983)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.