Ara Celi

Ara Celi

Osobnostcsfd.cz

Herečka

31. května, 1974, El Paso, Texas, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2016

Královna jihu

Seriál - Thriller, Drama, Akční


2010

Machete

Film - Krimi, Thriller, Akční


2003

Božský Bruce

Film - Komedie, Romantický, Fantasy

Plastická chirurgie s. r. o.

Seriál - Krimi, Drama

Te amaré en silencio

Seriál - Drama, Romantický


2000

Go Fish

Film


1999

Americká krása

Film - Drama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

Film - Horor, Thriller, Western


1997

Buffy, přemožitelka upírů

Seriál - Horor, Drama, Romantický, Fantasy, Akční

Looking for Lola

Film - Komedie


1993

Saved by the Bell: The College Years

Seriál - Komedie


1992

Odpadlík

Seriál - Drama, Akční


1991

Policie z Palm Beach

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama


1970

All My Children

Seriál - Mysteriózní, Drama, Romantický

Životopis

Ara Celi je americká herečka působící v americkém filmu a televizi. Měla hlavní roli v malém tanečním filmu Looking for Lola z roku 1997, ale pravděpodobně je nejlépe známá díky hostující hlavní roli Ampaty Gutierrez aka "Inca Mummy Girl" z druhé série Buffy, přemožitelky upírů. Často byla vidět v televizních reklamách na autosalony Universal Toyota v San Antoniu v Texasu a Charles Maund Toyota v Austinu v Texasu a Boggus Ford v McAllenu v Texasu.

Celi, Američanka z Mexika, se narodila jako Araceli Valdez v El Pasu v Texasu, jako jedno ze šesti dětí. Navštěvovala střední školu J. M. Hankse, kterou ukončila v roce 1992. Během studia v Hanks se objevila ve studentských inscenacích „Splendour in the Grass“, „Crimes of the Heart“ a „The Wiz“. Později navštěvovala Texaskou univerzitu v El Pasu. Během těchto studií se přihlásila a vyhrála GuyRex Mrs. Texas Pageant (1994), později se stala semifinalistkou The GuyRex Miss World USA pageant (také 1994).

Ve věku 18 let se přestěhovala do Mexika, kde měla roli v telenovele ve španělském jazyce. Po třech měsících se rozhodla přestěhovat do Los Angeles, kde přistoupila k hostujícímu filmu Saved by the Bell: The College Years. Natočila několik dalších hostujících vystoupení v televizních seriálech, včetně The Brothers García, Nip/Tuck a Buffy, přemožitelka upírů.

V roce 2000 se provdala za finančního poradce Roberta Godinesa a v roce 2006 se přestěhovali do Texas Hill Country poblíž San Antonia a založili rodinu. Mají dvě děti, chlapce a dívku. Celi je mluvčí místního obchodního zastoupení v automobilovém průmyslu a ona a její manžel vlastní holičskou franšízu v San Antoniu.

Veronika "wertcha" Jiříková

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.