Eugene Jarecki

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Colbert Report, The (2005)
  2. Tavis Smiley (2004)
  3. Daily Show, The (1996)

Režijná Filmografie:

  1. House I Live In, The (2012)
  2. Irreparable Harm (2012)
  3. Reagan (2011)
  4. Freakonomics (2010)
  5. Addiction (2007)
  6. Why We Fight (2005)
  7. Trials of Henry Kissinger, The (2002)
  8. Quest of the Carib Canoe (2000)
  9. Opponent, The (2000)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.