Steve Carver

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 5.4.1945

Miesto Narodenia: Brooklyn, New York, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Machete Maidens Unleashed! (2010)
  2. Making of 'Lone Wolf McQuade', The (1983)

Režijná Filmografie:

  1. Wölfe, Die (1995)
  2. Brutálny Joe (1994)
  3. Rieka smrti (1989)  
  4. Bulletproof (1988)
  5. Jocks (1987)
  6. Horiaci oceán (1986)
  7. Osamelý vlk McQuade (1983)  
  8. Oko za oko (1981)  
  9. Steel (1980)
  10. Anjelske mesto (1980)
  11. Fast Charlie... the Moonbeam Rider (1979)
  12. Drum (1976)
  13. Capone (1975)  
  14. Big Bad Mama (1974)
  15. Arena, The (1974)  
  16. Tell-Tale Heart, The (1971)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.